Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: „Ne-am obișnuit cu Sala Polivalentă, care a fost principalul lucru negativ din ultima perioadă"

Paul Olar

Paul Olar
22.12.2014

U Banca Transilvania își ia adio de la anul 2014 printr-o întâlnire cu BC Mureș Târgu Mureș. Încleștarea este programată marți, 23 decembrie, și aduce față în față două combatante redutabile.

Prezent la conferința de presă premergătoare disputei, Tudor Jucan înțelege potențialul oponenților conduși de Srecko Sekulovic. Drept urmare, internaționalul român prevede un duel aprig, scoțând în evidență importanța unui rezultat pozitiv.

Tudor, ultimul joc din 2014. Care este obiectivul?

Victoria. Trebuie neapărat să ne impunem, avem nevoie de victorie, deoarece nu suntem într-o situație foarte bună. Suntem hotărâți să nu o lăsăm să scape.

U Banca Transilvania dă semne de revenire...

Da, așa este, însă și Mureșul se află într-o formă destul de bună. Eu zic că va fi un meci frumos, iar noi trebuie să ne facem jocul și cred că nu vom avea probleme.

Din prisma clasamentului, echipele sunt de valori apropiate. Va fi cu atât mai spectaculoasă confruntarea?

Suntem acolo, pe poziții apropiate. Jucăm, totuși, acasă, în sala noastră și sper să nu fie probleme. Eu îmi doresc să vină lumea în număr cât mai mare și să ne susțină. Cu siguranță vor sosi fani de la Târgu Mureș, așa că partida va fi interesantă.

Vine vacanța și U BT se află în plin progres. Vă pare rău că se întrerupe campionatul?

Vacanța ne prinde într-un moment în care noi jucăm bine, dar asta este viața. Nu vom avea atât de mult timp liber să ne ieșim din formă, iar după Crăciun vom fi din nou pe teren.

Ce nu a mers până acum la echipă?

Au fost foarte mulți factori care s-au schimbat anul acesta și cred că acesta a fost principalul motiv. Ne revenim, ne obișnuim și cu sala, care eu zic că a fost principalul lucru negativ.

Ce părere ai despre formația Mureșului?

O echipă puternică, ce joacă foarte bine "ball-screen" de afară. Noi trebuie să ne apărăm bine la capitolul amintit.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!