Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: „Play-off-ul este cel mai important, deci trebuie să avem vârful de formă atunci”

Paul Olar

Paul Olar
24.12.2015

U-Banca Transilvania și-a luat adio de la 2015 printr-o victorie. Baschetbaliștii lui Marcel Țenter au răpus pe CSM CSU Oradea, scor 75-62.

Succesul clujenilor l-a încântat pe Tudor Jucan, sportiv ce înțelege totuși că în postsezon se va da marea bătălie.

”Mă bucur foarte mult că am început meciul mai în forță și am continuat foarte bine, mai puțin în ultimele cinci minute, când și ei au fost puțin mai nervoși, având în vedere scorul. Pentru noi, este important că am învins și că vom avea un Crăciun Fericit! Am pierdut trei meciuri în ultima secundă, la un punct diferență... Sperăm ca acest ghinion să se întoarcă și să câștigăm noi anul viitor mai multe meciuri. Pentru noi urmează Cupa României, pe acestea ne concentrăm acum mai mult, urmează apoi două meciuri cu Steaua în campionat, foarte importante, cred că acolo se va face diferența. Campionatul este lung, iar play-off-ul este cel mai important, să avem vârful de formă atunci. Vreau să transmit tuturor fanilor Sărbători Fericite, Un An Nou plin de bucurii și de sănătate”, a spus Jucan, conform u-bt.ro

Ármán Noémi/noemiadrienn.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!