Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj termină cantonamentul din Serbia cu un succes. „Ne bucurăm că am reușit să încheiem cu lotul intact, fără nicio accidentare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.09.2015

Clujenii de la U-Banca Transilvania au reușit să învingă azi formația FMP Belgrad, scor 83-72, în ultimul meci din cantonamentul sârbesc.

Băieții lui Marcel Țenter au controlat confruntarea de la un capăt la celălalt, reușind să-și adjudece fiecare sfert în parte cu parțiale de 20-13, 25-24, 18-17, respectiv 20-18. 

Potrivit site-ului oficial al alb-negrilor, punctele echipei în disputa cu gruparea din Belgrad au venit pe mâna următorilor jucători: Filip Adamovic 13, Andrei Kalnichenko 12, Kyndall Dykes 11, Darius Hargrove 11. Ivan Zigeranovic 8, Cătălin Baciu 8, Rolland Torok 6, Nandor Kuti 5, Tudor Jucan 4, Karamo Jawara 3 și Tudor Gheorghe 2.

U-Banca Transilvania a terminat în Serbia cu un bilanț de două victorii și o singură înfrângere, întâlnind acolo formații cu renume în baschetul european precum Partizan Belgrad și Steaua Roșie Belgrad.

U-BT Cluj vs. Partizan 74-72

U-BT Cluj vs. Steaua Roșie 65-67

U-BT Cluj vs. FMP Belgrad 83-72

„Pentru noi, a fost o perioadă de pregătire cu meciuri foarte grele, în care ne-am concentrat mai ales pe apărare și pe consolidarea relațiilor de joc. Ne bucurăm că am reușit să încheiem această perioadă cu lotul intact, fără nicio accidentare”, a declarat antrenorul Marcel Țenter pentru u-mobitelco.ro. 

Pentru clujeni urmează turneul amical „Cluj City Cup” organizat în perioada 11-12 septembrie. La turneul de la Cluj-Napoca vor participa pe lângă gazde și Steaua CSM EximBank, Energia Târgu Jiu, respectiv sârbii de la Metalac Valjevo.

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!