Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj, victorioasă în ultimul meci al sezonului regulat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.03.2015

U-BT Cluj a dispus în deplasare de BC Mureș Târgu Mureș, scor final 92-84, într-un meci care a contat pentru ultima rundă a sezonului regulat din LNBM.

D. Hargrove cu 21 de puncte și S. Barnette cu 19 au fost cei mai buni jucători ai Clujului, în timp ce de la Mureș, I. Ivanovic a marcat 26 de puncte. 

Vom reveni cu cronica acestui joc. 

 


Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania Cluj sunt în avantaj la pauza mare pe terenul celor de la BC Mureș, scor 47-45 (22-23, 25-22). Meciul dintre cele două formații contează pentru ultima rundă din sezonul regulat al LNBM. 

 

D. Hargrove cu 17 puncte este cel mai bun marcator al Clujului în prima jumătate de joc, în timp ce de la Mureș s-au remarcat I. Ivanovic cu 14 și V. Peciukas cu 10.

Vom reveni cu amănunte de la Târgu Mureș!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!