Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania l-a transferat pe Adrian Guțoaia

Paul Olar

Paul Olar
24.02.2016

U-Banca Transilvania a oficializat în această dimineață o mutare importantă pe piața transferurilor. Gruparea ardeleană l-a acontat pe Adrian Guțoaia, potrivit u-bt.ro.

În vârstă de 26 de ani, Guțoaia sosește de la Energia Târgu Jiu. El măsoară 1.98 m și a mai evoluat de-a lungul carierei la CSM CSU Oradea, Steaua București, CSU Asesoft Ploiești sau Gaz Metan Mediaș.

"Am venit la Cluj cu gândul de a face performanţă, U-Banca Transilvania este o echipă care, prin brandul şi tradiţia ei, se gândeşte numai la performanţă. Acesta este principalul meu obiectiv, de a face performanţă la Cluj, de a ajunge pe cele mai înainte trepte ale campionatului, ale Cupei României. Am rămas într-o relaţie bună cu cei de la Energia, cu staff-ul, cu antrenorii, jucătorii şi fanii. Este o circumstanţă care nu ţine de noi, una care ne-a fost nefavorabilă. Sper să se rezolve cât mai repede situaţia la Târgu Jiu. Din punct de vedere profesional am avut o relaţie extraordinară, am reuşit o treabă extraordinară. Îmi pare rău ca nu am reuşit să ne ducem treaba până la capăt", a declarat Guțoaia, conform u-bt.ro.

*Foto: fibaeurope.com

36 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Il ditruge Tenter si pe asta.

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    distruge

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca sm77 :

    free62
    Esti sigur? Ce jucator a mai distrus Tenter, exceptand treaba cu Nicoara(asta fiind totusi in contextul in care Nicoara era atunci in concurenta cu Ivanovic care si acum e mai bun decat el)?

    @Totalbaschet...NU UITATI DE CONTUL FREE62 VA ROG FRUMOS!

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Cred ca mai bine le trimiti un mail!

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      Ar fi o idee, ms:)

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      No bn ARM si la cine si de unde trimit email ca nu vad nicio sectiune speciala de contact? Vad ca la mesaje sunt imuni:D

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • CSM CSU Oradea Tomy:

      Uite aici:
      http://www.totalbaschet.ro/articol/Contact~84

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Daca nu merge asa incearca pe facebook, asta sigur merge!

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Jucan, Dumitrescu, Nicoara, Mandache, Baciu etc. Toti au jucat/joaca mult mai bine cand nu au fost/nu sunt sub comanda lui Tenter.

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      No hai sa o luam pe rand:
      1. Jucan este in continuare sub comanda lui Tenter si joaca fara probleme, daca nu era bn pleca nu statea un an jumate. A fost folosit mai putin sezonul trecut pt ca era Silvasan si echipa mergea prost, practic era mai tot timpul nevoie de Silvasna in teren. In acest sezon a prins minute bune cu un joc bun. Este totusi la final de cariera, au trecut multi ani de cand debuta la CLuj, asa ca e oarecum normal sa nu mai fie acelasi de la Medias.

      2. Dumitrescu l-a avut antrenor pe Tenter la Medias in ultimele lui 2 sezoane, deci final de cariera(ultimul a fost chiar bonus pt ca Mediasul avea probleme cu banii, el fiind retras deja si reluand pregatirile tarziu in vara). In ambele sezoane a prins minute bune si a fost unul din jucatorii de baza, jucand foarte bine atat cat mai putea fizic. Deja totusi se misca greu si se apara greu pt ce vroia Marcel, dar cu toate astea nu a fost nimci deosebit cu el.

      3. Nicoara stim cu totii, dar din nou era in umbra lui Ivanovic si este totusi o diferenta intre ei.

      4. Mandache a jucat la Medias cel mai bun baschet al vietii lui cu Tenter, asta pana la accidentare(faza cand pica adversarul pe genunchiul lui si se arcuieste foarte urat si acum o am in minte). Sa ne aducem aminte ce baschet complet juca Mandache atunci, chiar si prin cupele europene. La Cluj a jucat ce joaca la Oradea, numai ca procentajele erau relativ la minutele jucate...

      5. Baciu a avut o cadere de forma si dupa cum se vede de cateva meciuri bune incoace si-a revenit, e titular si la Craiova de exemplu a dat mai multe puncte decat minute jucate. Joaca constant in codnitiile in care are o concurenta feroce si aici ma refer la cel mai bun 5 pe care l-a avut Clujul in ultimii 15 ani, plus Joro si Torok. Niciodata nu a jucat mai bien ca si acuma, poate doar mai mult cand era cu Lalovic...un mare plus e ca si-a imbunatatit aruncarea de ceva vreme incoace si chiar si la incalzire arunca de la semidistanta.

      Asa ca as zice ca toti cei enumerati mai sus au jucat un baschet mai bun cu Tenter decat fara, in afar de Nicoara.

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Tenter
      Fara suparare, Tenter cred ca e departe de un antrenor care "slefuieste" talente si jucatori. Nicoara e peste Ivanovic. Si e enervant si stilul de mahala pe care-l executa Tenter la fiecare meci, cu suporterii, cu arbitrii, cu jucatorii adversi, nu prea poti sa respecti un asemenea om. Sa-i spui lui Johnson pe final de meci la Craiova "what the ... are you doing man?" mi se pare de prost gust. In alta ordine de idei, ce-a facut free62?

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      Ba mai si slefuieste...Corpodean e facut de el si ajuta Dinamo...Kuti, Gheorghe uite ca joaca serios, iar Mandache sa reulam meciurile si veti vedea ca a jcuat un baschet extraordinar cu Tenter. Nicoara poate e mai bun acum, dar atunci nici vorba... si cu Soce, Nicoara juca titular doar(!!!) cand Ivanovic juca 5(destul de des pe vremea aia)

      Pai ce facut Johnson la final de meci, nu te supara, dar a fost foarte urat si de prost gust, iar reactia lui sau a lui Zigeranovic au fost normale. Totusi Tenter are treaba pe margine foarte multa cu echipa lui nu cu jucatorii adversi sau suporterii...cu arbitri cand e cazul, dar atunci deobicei zboara si Pintea. Nu prea inteleg de unde s-a pornit acets curent despre comportamentul lui Tenter, sa fim seriosi e doar un antrenor putin mai vulcanic, dar mic copil pe langa majoritatea. Eu unul in afar de faza cu Fleseriu din tur, nu prea am vazut alte faze care sa fie ceva anormal si in afara echipei lui.

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ...
      E parerea ta, ti-o respect dar nu sunt de acord cu ea.

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    Horne
    Si Horne mi se pare un jucător interesant, asta asa ca si al saptelea străin in cazul in care se accidenteaza cineva

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Succes Gutoaia!!
    Cu Gutoaia ne cresc sansele pentru finala. Sper sa nu il distruga Tenter. Daca esti rebel si te doare undeva de Tenter chiar ai sanse sa te afirmi. Dykes si Adamovic sunt doua exemple de acest gen. Super-individualisti in fata carora Marcel devine Marceluş. Pe restul ii toaca. Sa vedem in ce tabara va sfarsi Gutoaia.

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zoran11:

      tdm
      dar pe dykes cine l-a gasit si format ? Si aduti aminte cum a jucat pana sa inceapa play-offul . si cati au sarit in sus ca dykes nu e jucator si nu e de noi ? iar daca pentru tine echipa e impartita in doua tabere , e clar ca habar nu ai despre ce vorbesti si nu intelegi prea multe din ce se intampla in teren :))

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Gutoaia
    E un jucator foarte bun doar ca are probleme cu disciplina. E un jucator care raspunde antrenorului si nu foarte "diplomat". Ramane de vazut daca va face la fel si cu Tenter pt ca acesta nu prea accepta astfel de iesiri.

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    transfer
    Era o destinatie previzibila pt jucator pt ca Oradea, Muresul, Steaua, Craiova au destui romani buni in lot iar Sibiul, Pitestiul si Dinamo nu si-l permit, fiind scump.

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      Cred ca din toate, totusi Clujul nu ducea lipsa de romani, dat fiind ca sunt 6 din care 5 joaca fara probleme...cred ca e singura echipa din liga cu 5 romani care joaca. Mai mult e oarecum o incercare de intarire, un bonus...daca iese bn, daca nu ghinion.
      Muresul nu sta chiar foarte bine, adica rotatia e data de multe ori peste cap de treaba romanu...ei daca vor sa joace cu 2 straini pe 4 si 5, atunci le ramane Polyak de exemplu. Lazar e asa si asa...ramane Fraseniuc.
      Steaua pana la revenirea lui Szijarto, cand il scoteau pe Nicoara era musai sa intre Paul si dca juca si daca nu.

      Sper ca aceasta venire sa nu ii taie din minute lui Kuti, ca atunci ma supar si fluier prin sala si fac scandal:D

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Gutoaia
      Nu cred ca se va adapta la Cluj. Chestie de temperament, educatie, personalitate si compatibilitate cu antrenorul Tenter

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      mures
      La Mures mai e si Dani Popescu. Lazar trebuie sa joace pt ca nu poti juca doar cu Barro.
      La Cluj din ce am vazut doar Kuti, Baciu si Torok prind minute mai multe. Gheorghe si Jucan prea putin si probabil ca odata cu venirea lui Gutoaia vor prinde si mai putine minute.

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      Jucan a prins minute bune...sigur depinde de forma de moment si context, dar au fost meicuri cu el titular sau meciuri cand a intrat si el a jucat 20+ minute, iar Torok 5 min...depinde de situatie. In acest sezon chiar a jucta si Oricum e o rotatie de 10 constanta cand nu sunt accidentari. Cu Gutoaia vor fi 11...interesant, mie sincer mi se par cam multi. Sper sa nu fie vreo problema mai grava cu Jucan si sa fie asta motivul acestui transfer.

      cu 8 ani în urmă (24.02.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Troupe
    Porter Troupe s-a inteles cu Steaua, Diggs va ramane si el in Romania, Horne si Eziukwu deocamdata isi cauta angajamente in strainatate.

    cu 8 ani în urmă (24.02.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    eziukwu
    in locul lui ziggy. ar fi ceva :))

    cu 8 ani în urmă (25.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      Offf nu, asta chiar nu va rog frumos! Never ever

      cu 8 ani în urmă (25.02.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      macar
      Eziukwu nu arunca la cos in ultimele secunde! ...

      cu 8 ani în urmă (25.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      Off dragii de voi ce texte subtile avem...daca ne uitam la inregistrare o sa vedem cum se joaca pe bune ultimele secunde(din frustrarea nu zic cui, care juca de rupea sa mai adauge puncte la statistica)...si cu 2,3 secunde inainte de pasa la Zigeranovic hop si-asa ne oprim, Zigeranovic avand open-shot arunca si o baga(de la semidistanta, fara a merge sa dea vreun slam in scarba), iar tovarasul sare sa ii rupa fashu ca vezi doamne cum si-a permis...asta dincolo de faptul ca baschetul se joaca pana in ultima secunda mai ales pe finaluri de campionat ca la cosaveraj se pun toate punctele(in caz ca se ajunge la asa ceva). Au fost echipe care din marele fairplay al ultimelor 20 de secunde au uitat sa recupereze dezavantajul rezultatelor directe.
      Ma rog, sa zicem ca dupa ce am scris atata sper sa te fi referit la cosul din ultima secunda cu Pitesti...Ezimucu nu l-ar fi dat probabil.

      cu 8 ani în urmă (25.02.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      subtil sau nu ...
      Asta e parerea mea si mi-o mentin. Am fost prezent si la acest meci, cum la multe altele in care ii vezi cum asteapta echipele trecerea timpului. Si pot sa-ti spun ca si la acest meci in momentul in care Zigeranovic arunca la cos, ceilalti ( aici ma refer la ambele echipe) erau opriti.
      Dar nu vreau sa deschid un subiect de polemica din acest aspect, a fost doar o remarca! In acelasi timp am recunoscut ca ati fost mai buni ca noi si ati meritat Victoria.

      cu 8 ani în urmă (26.02.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    cat despre Gutoaia ...
    ar fi putut semna cu U si dupa meciul dun Ucraina. Colegii lui s-au dus. Ar fi fost mai fair fata de suporteri si angajatorul lui de unde-si lua painea pana acum!

    cu 8 ani în urmă (25.02.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      ... dar
      Suntem multi si de multe feluri!

      cu 8 ani în urmă (25.02.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ar fi putut dar viata de sportiv e scurta...... Probabil a preferat sa vina la Cluj si sa vada viitorul! Pana la urma statutul de jucator profesionist se aseamana foarte mult cu statutul de mercenar, sunt foarte putini Silavasani in lumea asta!

      cu 8 ani în urmă (26.02.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      acelasi
      timp scurt de viata de profesionist au si acei sportivi care au facut deplasarea. Si unii sunt si mai in varsta si mai putin timp la dispozitie. Dar nu e problema acest lucru, a fost doar o remarca personala. Stiu ca nu toti sunt de acord cu ea. Nici tu nu trebuie sa ai aceasi parere.

      cu 8 ani în urmă (26.02.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @arm
      Ai dreptate! Respect Silva!

      cu 8 ani în urmă (26.02.2016)
    • U BT Cluj-Napoca sm77:

      free62
      Si Silvasan a avut ganduri de plecare si chiar isi dorea sa plece, doar ca isi dorea ceva in vest...insa destul de repede a venit prima accidentare si asta l-a tras foarte mult inapoi. Tin minte ca inainte de accidentare incepuse sa fie folosit uneori pozitia 4 ocazional si zicea ca nu se vede jucand 4 pt ca desi are fizicul necesar pt baschetul din Romania sa joace 4, el spera si la altceva d ela viitor. Sigur, dupa prima accidentare nu a mai putut juca decat 4 si atunci asa a fost sa fie. Ca nu a mers dupa aia la Ploiesti cand a avut oferte sau altele de genu prin ROmania, asta e adevarat si a fost un jucator fantastic, unul dintre putinii care chiar a jucat doar la Cluj si singurul(!!) din actuala structura tehnica si de conducere. Din nefericire pt el, toate astea sunt azi si din cauza problemelor care l-au tras mutl inapoi...Vb aia, daca ii spun acum unuia care l-a vazut pe Dumitrescu doar in era Medias, ca in 2006 am castigat un meci cu Sibiul jucand cu el pe pozitia 1, ori ma injura ori imi zice ca nu stiu pozitiile din teren.

      cu 8 ani în urmă (26.02.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      @erebus, accidentările sunt gratis! Ai dreptate cu ce spui dar..... Te-ai gândit ca și restul au mers pentru a fi remarcati? Dacă ar fi fost cu contracte semnate..... Se poate ca ai nostrii sa-l fi blocat...... Sunt multe și până nu le știm pe toate putem să nu îl judecam!

      @soso, merită respect și ne bucurăm când îl primește!

      cu 8 ani în urmă (26.02.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Sa vina
    Sper ca nu ma insel, dar eu cred ca poate fi un castig, sper sa-l mai joace pe Kuti.hai U-BT

    cu 8 ani în urmă (25.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!