Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania se duelează sâmbătă cu Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
24.02.2017

După ce a câştigat Cupa României la baschet masculin, U-Banca Transilvania revine în campionat. Formaţia antrenată de Mihai Silvăşan se duelează sâmbătă cu Dinamo Bucureşti. Partida este programată la ora 17:30, pe parchetul Sălii Polivalente.

Echipa de pe malul Someşului a avut parte de un sezon perfect până la ora actuală. Cu alte cuvinte, Jucan şi compania au bifat 17 victorii şi doar 2 eşecuri, fiind pe prima poziţie în clasamentul Ligii Naţionale. Mai mult, U-BT se mândreşte cu şapte victorii consecutive, ultima fiind obţinută în faţa campioanei CSM CSU Oradea.

De partea cealaltă, Dinamo încearcă să se redreseze după începutul modest de stagiune. Formaţia din capitală a început chiar în forţă anul, învingând pe Steaua CSM EximBank, respectiv CSM CSU Oradea. Apoi, terierii s-au stins, pierzând la mare luptă deplasarea efectuată la Galaţi.

Revenind la încleştarea de mâine, trebuie menţionat faptul că U-BT s-a impus în tur, scor 84-65. Totodată, clujenii dispută ultima partidă în Sala Polivalentă, întrucât lucrările de extindere a arenei vor fi accelerate. La ora actuală, polivalenta clujeană are 7.200 de locuri, dar numărul acestora va creşte la aproape 10.000, în vederea EuroBasket 2017. Drept urmare, U-BT va reveni în Sala Sporturilor Horia Demian şi sunt şanse mari ca acolo să dispute întreg Play-Off-ul.

Partida dintre U-BT şi Dinamo va fi arbitrată de o brigadă formată din Fabiana Martinescu, Mircea Şerban şi Ciprian Ciocan.

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!