Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania se impune și în al doilea meci cu SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
12.04.2017

Victoria a fost o simplă formalitate pentru U-Banca Transilvania în al doilea meci cu SCM U Craiova. Formația ardeleană a atins din nou borna de o sută de puncte, impunându-se miercuri seara cu scorul de 104-78.

Partida a avut un start mai echilibrat decât cea de luni. Craiovenii au vrut să demonstreze că nu sunt tocmai victime sigure pe Someș, astfel că Travis Bureau și Cătălin Burlacu au pus probleme defensivei clujene. De altfel, Burlacu a impresionat prin energie, iar semicârligele sale au pus-o pe SCM la doar patru lungimi distanță de U-BT după primul sfert, scor 26-22. Chiar și așa, clujenii s-au dezlănțuit în actul secund, atunci când au ieșit la rampă Aleksandar Rasic, Kyndall Dykes și Vlad Moldoveanu. Drept urmare, ardelenii conduceau la pauză cu 55-42, și nu au mai cedat teren în partea a doua a meciului. La fel ca luni, Mihai Silvășan a dat minute tinerilor, iar Andrei Mureșan și Tudor Gheorghe au ridicat publicul în picioare prin coșuri de la mare distanță.

Aleksandar Rasic a totalizat 25 de puncte și 4 pase decisive. Kyndall Dykes a izbutit 19 puncte, 7 pase decisive și 2 recuperări, în timp ce Vlad Moldoveanu a reușit 16 puncte, 2 recuperări și un assist.

De partea cealaltă, Cătălin Burlacu a contabilizat 18 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Chris Lee și Travis Bureau au combinat pentru 24 de puncte.

foto: Valentin Todea/Total Baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe channingfrye :

    Wow
    22 de cosuri de 3 pentru Cluj. Respect

    cu 7 ani în urmă (12.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Walking part II
    Vrem borna de100 si la Craiova. Rusine Burlacu!

    cu 7 ani în urmă (12.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    O BATAIE DE JOC !!!!!!
    Iata difereta intre Sibiu si Craiova, doua echipe cu bugete similare, dar cu manageri diferiti : pe de o parte haos, bataie de joc si FURT DIN BANUL PUBLIC, iar pe de alta parte seriozitate si respect fata de public. Sa incepi cu o serie de starini si sa termini cu o alta serie, sa te vaeti in acelasi timp ca nu ai buget este o nesimtire si o magarie fara margini.
    Dar ceea ce este si mai frumos este faptul ca pentru anul viitor se continua pe aceeasi linie....

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!