Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco Cluj se confruntă cu probleme medicale înaintea meciului de la Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.03.2013

 

U Mobitelco Cluj se confruntă cu probleme medicale înaintea meciului pe care îl va disputa la Oradea, în etapa a 29-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Antrenorul Niksa Bavcevic, respectiv fundașul american Derek Wright au fost diagnosticați cu enterocolită, în vreme ce croatul Vedran Nakic a suferit o ruprută musculară (nu s-a detaliat natura accidentării), informează site-ul oficial al grupării clujene. Tot acolo se menționează că sunt speranțe ca jucătorii să fie apți pentru meciul de joi (28.03), de la Arena Antonio Alexe.

În 27 meciuri disputate, Wright are medii de 15.4 puncte, 7.3 pase decisive și 4.5 recuperări cu 3.1 intercepții, respecti 3.5 posesii pierdute pentru 20.2 la eficiență. Americanul e liderul echipei sale la puncte, pase decisive, intercepții, minute de joc și eficiență.

Nakic a bifat 22 prezențe în actuala ediție de campionat, având medii de 4.8 puncte, 1.1 pase decisive și 1.0 recuperări, cu 0.4 intercepții respectiv 0.5 posesii pierdute, pentru 4.6 la eficiență.

Confruntarea va demara cu începere de la ora 19:15, fiind transmisă în direct la DigiSport.

Foto: Viorel Carțiș

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cj
    nakic + bavcevic = navcevic ?

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @zol21
    Am citit de trei ori titlul si nu am inteles nici cum cine ii noua achizitie =)))))

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Bavcevic
    Pe postul lui Bavcevic evolueaza bine si Pintea, nu-i stress

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    ASA ESTE
    Nu va ingrijorati poate evolua si Bubu pe postul lui Bavceviv, de Navik nu se pune problema, oricum joaca sau nu,iar Mita il poate inlocui pe Wright, asa ca nu va stresati.

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Quetz
    Valeleu, asa a facut si la meciul cu Giurgiu nu? timpurile de odihna au chiar fost de odihna ca el nu le zicea nimic :D

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Nu cred ca Pintea nu le zicea nimic. Cred ca are destule idei si are capacitatea sa conduca o echipa. La demiterea lui Misha l-am vazut in postura de interimar alaturi de Tenter si mie mi-a lasat o impresie buna, la fel si ca secund al lui Tenter avea idei si reactii in momente dificile....asta e bine.Dupa atatia ani poate ar fi cazul sa aiba un sezon al lui, dar nu stiu daca vrea asta ca poate mai face omul si altceva pe langa baschet si atunci nu poate sta toata ziua sa faca analize si vizionari si alte bla-bla-uri

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @free62
    Poate ca au fost inutile discutiile la cat de slab a jucat Giurgiu atunci si a preferat sa lase echipa sa respire! Nu stiu, poate cu un secund inteligent poate ca ar face treaba mai buna decat in postura de secund a lui Bavcevic si a maimutei lui.... Poate ca merita o sansa!

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    se rezolva...
    nakic oricum nu prea joaca, il inlocuim cu juniorii, la ala gras si mai batran ii bagam un dop in gura sa taca, la ala mic un dop in c.. si gata! echipa e apta!

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ydesh_apu
    Buna asta :))

    cu 11 ani în urmă (27.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!