Stiri Juniori U20 Masculin

U20M - Azi debutează Turneul Final

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.05.2015

Arena de Baschet din București va fi în perioada 5-7 mai gazda Turneului Final U20 masculin, acolo unde patru echipe se luptă pentru trofeu. U Mobitelco Cluj, Dinamo București, LPS Focșani și ACS VIPO București vor juca fiecare cu fiecare, iar clasamentul final va desemna câștigătoarea medaliei de aur. 

Programul partidelor din arena din Capitală este următorul:

Marți, 5 mai 

Ora 16:00 - U Mobitelco Cluj vs. ACS VIPO București

Ora 18:00 - Dinamo București vs. LPS Focșani

Miercuri, 6 mai 

Ora 14:00 - LPS Focșani vs. U Mobitelco Cluj

Ora 16:00 - ACS VIPO București vs. Dinamo București

Joi, 7 mai 

Ora 11:00 - U Mobitelco Cluj vs. Dinamo București

Ora 13:00 - LPS Focșani vs. ACS VIPO București

În cadrul fazei de calificare au existat 8 echipe din care CS Amicii nu s-a mai prezentat la startul competiției. Clujenii de la U Mobitelco au terminat această fază a competiției cu 12 meciuri câștigate fără a înregistra vreun eșec. Ardelenii au fost urmați de Dinamo București cu 8 victorii și 4 înfrângeri, LPS Focșani cu 7 victorii și 5 înfrângeri, respectiv Vipo București cu 5 meciuri câștigate și 7 pierdute. 

Reamintim faptul că, în sezonul precedent al CN U20 masculin câștigătoare a fost BC Timișoara, care a trecut în finală de CSS Ploiești cu 91-59. Medaliile de bronz au fost obținute de Mobitelco Cluj, care a trecut în finala mică de BC Mureș cu 81-74. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!