Stiri Juniori U20 Masculin

U20M Rezultatele primei zile ale Turneului Final

Eduard Popa

Eduard Popa
08.04.2017

u20m

Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi CN Aurel Vlaicu au câştigat primele dueluri ale turneului final U20 masculin, care se desfăşoară în Capitală la Arena de Baschet.

Astfel, în primul  meci al zilei Steaua a trecut de U BT Cluj-Napoca, scor 105-76 (20-19, 35-17, 29-18, 21-22).  Pentru stelişti s-au remarcat Daniel Ioniţă (double-double, 15 pct, 13 recuperări), Victor Petrache (15 pct, 9 recuperări) şi Mihai Măciucă, tot 15 pct. De partea cealaltă Camil Berculescu a fost cel mai bun marcator, cu 29 de puncte.

În al doilea meci al primei zile, Aurel Vlaicu a trecut de Ştiinţa Bucureşti,  scor 86-73.  Ştefan Mainea a fost omul meciului, cu 27 de puncte şi 12 recuperări, în timp ce George Vlad a reuşit 16 puncte. De partea cealaltă Dragoş Diculescu a adunat 23 de puncte, iar Antonio Năsturescu 17 pct.

În a doua zi a turneului final U20M, Steaua va juca cu Aurel Vlaicu, de la ora 17:00, în timp ce Ştiinţa Bucureşti întâlneşte U BT Cluj-Napoca de la ora 19:00.

Toate partidele se desfăşoară la Arena de Baschet din Capitală.   

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!