Stiri Acvile

U20M - România obține primul succes la Campionatul European Divizia B

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.07.2016

Echipa masculină a României a câștigat prima partidă în cadrul Campionatului European U20 Divizia B din Grecia. Formația noastră a trecut cu un categoric 76-49, pe sferturi 22-11, 18-11, 21-15 și 15-12, de națională similară a Bulgariei.

Emanuel Cate a impresionat din nou pentru națională condusă de Răzvan Cenean. Pivotul a terminat cu 19 puncte, 15 recuperări, 3 capace, 2 intercepții și o pasă decisivă. În 34 de minute petrecute pe Cate a marcat 9/15 de la 2 puncte și 1/4 de la linia de libere și a acumulat un indice al eficienței de 27 de unități.

Sebastian Ionescu a încehiat partida cu 17 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Marius Ciotlăuș a înregistrat și el un double-double, 12 puncte și 10 recuperări , plus 4 pase decisive. Lista celor mai buni marcatori a fost completată de Bogdan Popa, cel care a înscris tot 12 puncte, la care a adăugat 7 recuperări și o pasă decisivă.

România va întâlni Bosnia și Herțegovina marți în cel de-al treilea meci din cadrul turneului din Grecia de la Haldika.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!