Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj întâlnește acasă pe CSBT Alexandria

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.01.2018

Universitatea Cluj-Napoca și CSBT Alexandria joacă sâmbătă, de la ora 18, în cadrul etapei a 14-a din Liga Națională. Meciul de la sala Horia Demian este singurul televizat în această etapă, pe FRB TV.

Vicecampioana Universitatea nu a avut un sezon prea reușit până acum. „U” este pe locul 8 cu 14 puncte, după 3 victorii și 8 înfrângeri. Clujencele au o singură victorie pe propriul teren în această ediție de campionat, cu SCM Timișoara. Universitatea a jucat ultimul meci în 28 decembrie, acasă cu FCC ICIM Arad, pierdut cu 81-86. În etapa trecută alb-negrele au stat.

CSBT Alexandria este surpriza campionatului, fiind pe locul 3 cu 18 puncte și un bilanț de 7 victorii și 4 înfrângeri. Teleormănencele au avut 6 victorii consecutive pe propriul teren, serie oprită în etapa trecută de campioana ACS Sepsi, scor 64-80. Dar în deplasare elevele lui Mădălin Piperea au obținut o singură victorie până acum, la Timișoara.

În tur, la finalul lunii octombrie, CSBT Alexandria se impunea acasă cu 74-73. Gazdele au condus și cu un avans de 20 de puncte, iar clujencele s-au apropiat de două ori la un punct în ultimul minut. La acel meci Leslie Vorpahl, de la „U” îmbunătățea recordul stagional de puncte după ce a înscris 31. Carla Bartee, de la gazde, stabilea un nou record de recuperări, 22. Ambele au fost depășite între timp.

Formația lui Mădălin Piperea a păstrat aceeași formulă, în timp ce clujenii au efectuat câteva schimbări. Au plecat Bachvarova și Jez. Dragan Petricevic se poate baza acum pe Thompson și Samburska.

Din 2006 până acum au fost 25 de dueluri între cele două echipe. CSBT Alexandria și-a adjudecat 18 partide, iar Universitatea s-a impus de 7 ori.

Meciul dintre Universitatea Cluj-Napoca și CSBT Alexandria se joacă sâmbătă, de la ora 18, la sala Horia Demian. Partida va fi arbitrată de Ciprian Ciocan, Cosmin Prișcă și Răzvan Opriș, supervizați de Bogdan Bădilă. FRB TV va transmite meciul aici

*foto: Marius Jucan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!