Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Înregistrarea meciului dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi CSU Ploieşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.03.2014

Foto: Manases Sandor

Derby-ul etapei cu numărul 23 a Ligii Naţionale de Baschet masculin a avut loc duminica trecută la Cluj-Napoca, acolo unde CSU Ploieşti s-a impus la o diferenţă de 10 puncte. Înregistrarea integrală a partidei a fost publicată pe internet, putând fi urmărită în video-ul de mai jos.

Înregistrarea surprinde şi motivul pentru care Mohammed a fost sancţionat cu greşeală tehnică(1:21:56)

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Rapid București Rapidist4Life :

    sugestie pentru totalbaschet
    ar fi bine sa se inregistreze si sa se uploadeze fiecare meci dat la tv intr-o rubrică specială... ne-ar ajuta sa revedem fazele si sa discutam mai multe

    cu 10 ani în urmă (20.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    hilar...
    Nu credeam ca mai exista panouri care sa coboare din tavan in 2014.Trist,mai ales pentru un oras cu pretentii ca si Cluj.

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      CAre ii problema panourilor ca nu inteleg? Sunt omologate FIBA si daca ceva functioneaza nu inteleg de ce sa cheltui bani pentru a le inlocui si asta in conditiile in care spatiul nu iti prea permite sa depozitezi panourile mobile pentru ca sala noastra este polivalenta si nu doar de baschet si pana la urma este o solutie practica care nu ocupa loc!! Pretentiile noastre sunt mult mai modeste, ne dorim baschet de calitate si arbitraje corect iar panoul poate sa creasca si ca o planta undata pe timp de seceta ca tot acolo suntem!

      cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ba da voi chiar nu aveti treaba cu baschetul...Panourile din tavan au fost puse in sala imediat dupa ce echipa a inceput sa mai joace in cupele europene si sa aiba pretentii in campionat si sunt mult mai bune decat cele clasice. Vechile panouri sunt in sala dar nu sunt folosite pt ca de cate ori vine un urangutan ca ala de olteni, le muta din loc. Dau inapoiatii lectii...

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Am uitat ca defapt sunt si dinalea cu rotile!

      cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!