Stiri Vulturi

VIDEO. Cătălin Burlacu: „Mă bucur că se reîntoarce baschetul la Ploiești”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.02.2019

Se apropie cu pași repezi ziua meciului din Sala Olimpia din Ploiești dintre naționala României de seniori și reprezentativa similară a Macedoniei, meci din cadrul precalificărilor la FIBA EuroBasket 2021. Cătălin Burlacu, omul care a scris istorie la Ploiești în echipamentul celor de la Asesoft, dar și fost component providențial al naționalei, a vorbit pe larg într-un interviu acordat celor de la FRB TV despre întoarcerea baschetului la Ploiești și despre actualul lot național.

„Spre bucuria și surprinderea mea se reîntoarce baschetul la Ploiești. Este îmbucurător faptul că, forul de specialitate a FRB a ales ca locul de desfășurare a acestui meci la Ploiești, pe mine mă încântă orice eveniment sportiv, dar în special baschetul. Totodată, mă bucur că avem ocazia să-i vedem pe acești băieți tineri, un lot tânăr, care are un cuvânt de spus și pe care practic naționala României se bazează. Acești jucători demonstrează weekend de weekend, urmăresc cu interes campionatul intern, iar acum au șansa să-și desfășoare activitatea la Ploiești”, a punctat Cătălin Burlacu în debutul interviului. 

Interviul complet cu fostul internațional poate fi urmărit mai jos: 

 

Confruntarea dintre România și Macedonia din cadrul precalificărilor la FIBA EuroBasket 2021 este programată joi, 21 februarie, începând cu ora 18:00, în Sala Olimpia din Ploiești. 

*Foto: 

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    UE Burlaculeeee
    :)
    Hai ca esti simpatic de cand nu mai joci baschet.

    cu 5 ani în urmă (20.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!