Stiri

VIDEO - LeBron James marchează 57 de puncte și oprește seria de 4 înfrângeri la rând a lui Cavs

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.11.2017

LeBron James a făcut un meci de excepție în fața lui Washington Wizards și a ajutat-o pe Cleveland Cavaliers să pună capăt unei serii de patru înfrângeri la rând. Finalista din sezonul trecut a reușit să se impună cu scorul de 130-122, după prelungiri.

LeBron James a fost magistral cu 57 de puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive în 42 de minute jucate. El a marcat 23/34 de din acțiune și 9/9 de la linia de libere. După această performanță ofensivă, LeBron a ajuns la 29.000 de puncte marcate în carieră.

Cele 57 de puncte reprezintă una dintre cele mai bune performanțe ale lui LeBron James. „The King” are recordul personal de puncte marcat într-un meci setat la borna 61, într-un meci cu Charlotte Hornets din 3 martie 2014.

Prestația ofensivă a lui LeBron poate fi urmărită mai jos:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!