Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vaidotas Peciukas: „Am prins o zi excelentă din afara semicercului”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
07.05.2015

După meciul al treilea din semifinala dintre BC Mureș și Steaua CSM Eximbank, Vaidotas Peciukas, extrema lituaniană a mureșenilor, a declarat:

Toate cele trei meciuri au fost grele împotriva Stelei,  dar am învins.  Sunt bucuros de prestația mea. Nu m-am așteptat să învingem la o asemenea diferență,  dar am prins o zi excelentă din afara semicercului, și nu am încetinit nici o dată ritmul.

Peciukas a recunoscut că i-ar face plăcere să se revanșeze în fața campioanei en-titre pentru finala pierdută în 2013.

Dacă aș avea preferințe în privința adversarului din finală,  aș prefera Ploieștiul, deoarece avem o revanșă față de ei, după înfrângerea din finală de acum doi ani.

BC Mureș s-a impus în partida a treia cu 88-70. Alături de Adamovic, Peciukas a fost una dintre cele mai mari arme ale mureșenilor din afara semicercului. Cei doi au marcat câte 5 coșuri de trei puncte fiecare, dar Peciukas a fost mai precis la aruncările de două puncte.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!