Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vaidotas Peciukas s-a accidentat grav la mână

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.12.2013

Spectatorii meciului dintre BC Mureș și U Mobitelco Cluj își amintesc, poate, de a doua greșeală personală comisă de Mihai Silvășan. 

Acesta l-a faultat pe Vaidotas Peciukas în minutul 19 al meciului, în timp ce lituanianul încerca să arunce la coș. Atunci, Peciukas a acuzat o durere la mâna dreaptă și a fost înlocuit de către Goran Martinic, care a marcat liberele acordate în urma acelui fault în timp ce lituanianul primea îngrijiri medicale, după care și-a ținut mâna în gheață.

Peciukas a revenit în teren spre sfârșitul sfertului trei, dar a fost retras din nou după mai puțin de un minut, în momentul în care a comis cea de-a patra greșeală personală. El a mai jucat în ultimele 7 minute ale meciului, când a și marcat un coș, într-un moment important, când clujenii se apropiaseră la doar două puncte.

Ulterior, la mâna lui Peciukas a fost diagnostizată o ruptură la unul dintre oasele metacarpiene. Se pare că jucătorul va lua o pauză forțată de cel puțin trei săptămâni, deci în acest an calendaristic nu va putea juca.

În turul LNBM, BC Mureș mai are o singură partidă de jucat, cu BC Timba Timișoara (meciul cu Sibiu din etapa a 12-a este amânat pentru 2014 la cererea sibienilor). De asemenea, mureșenii mai au două partide în Cupa EuroChallenge: la Szonlok, respectiv acasă, cu Rilski Sportist Samokov.

Foto: Zsigmond Bátori

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Acesta este unul dintre cele mai nefericite stiri pe care am citit in acest sezon. Este unul, daca nu cel mai important om al nostru! :(

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    PACAT,sincer
    IMI pare rau de PECIUKAS este un jucator important la echipa si un baiat de bun simt,sper sa se insanatoseasca cat mai repede,.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    -
    Da. urit moment, in aceste conditii se pare ca aminarea meciului cu Sibiul e de bun augur pentru noi cu Timba n-ar trebui sa avem probleme iar cele doua meciuri din Challenge Cup nu prea conteaza Multa sanatate Vaidotas

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    se pare ca norocul de anul trecut, cand in afara de Jucan nu am avut accidentati de lunga durata, ne cam lasa anul acesta. Ciric si Peciucas au fost anul trecut cei mai buni si impreuna cu Cuic au tras echipa dupa ei, in acest an se pare ca echipa va trebui sa se descurce si fara ei. Sa speram ca o vor face cu succes!
    Hai BC Mures!

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    sanatate
    Insanatosire grabnica! Un sportiv exemplar care merita toate aprecierile. Bine ca vine pauza competitionala si are timp sa se refaca.

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!