Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vedran Nakic: “Primele impresii sunt pozitive”

Marius Petri

Marius Petri
24.01.2014

Cea mai nouă achiziție a celor de la BC Timba Timișoara, Vedran Nakic, a debutat etapa trecută pentru bănățeni în înfrângerea de acasă cu Steaua CSM, reușind să înscrie 10 puncte. În runda cu numărul 15, “urșii” se vor deplasa la Constanța pentru întâlnirea cu Farul, programată sâmbătă la ora 14:00. Revenit în Liga Națională după ce a jucat în trecut pentru “U” Cluj, conducătorul de joc croat a acordat un interviu pentru cititorii totalbaschet.ro în care și-a exprimat opinia în ceea ce privește noua sa echipă și planurile sale de viitor:

Cum vezi meciul cu Farul?

Eu văd partida de la Constanța ca pe o oportunitate pentru noi de a crește împreună ca echipă cu o victorie. Vom merge la malul mării concentrați pe scopul nostru comun, acesta fiind un succes contra Farului.

Ce părere ai despre Timba? Dar în ceea ce privește orașul?

Primele impresii după doar o săptămână în Timișoara sunt pozitive. Echipa este alcătuită în principal din baschetbaliști de vârsta mea, așa că e ușor să ne înțelegem. Este vizibil faptul că antrenorul lucrează cu acest lot de ceva vreme și viziunea asupra baschetului a fost o surpriză plăcută. De asemenea, cunoștințele antrenorului mi-au făcut o impresie bună și văd o oportunitate de a învăța de la el. În legătură cu orașul, nu am avut timp să îl explorez. Între două antrenamente, trebuie să studiez pentru facultate și agenda mea zilnică este de obicei plină.

Ai ales să semnezi cu Timba deși echipa a avut probleme financiare. E mai important pentru tine să joci?

Am fost conștient de aceste probleme, însă partea financiară nu a reprezentat o prioritate. Am vrut să joc mai mult și să mă dezvolt într-un campionat puternic.

A contat și faptul că ai jucat pentru “U” Cluj și că știi campionatul românesc?

Da, în luarea deciziei de a mă întoarce în România m-a influențat faptul că anul trecut am jucat la Cluj și că am făcut parte dintr-o ligă puternică. Cu această ocazie vreau să urez fostului meu club succes în acest sezon și să îi salut pe fanii clujeni.

Care sunt obiectivele tale personale în acest sezon?

Îmi doresc să mă dezvolt ca și conducător de joc și să duc jocul meu la un nivel mai înalt, atât la antrenamente, cât și în meciuri.

Crezi că vei continua la Timba în sezonul viitor?

În acest moment sunt concentrat doar pe sezonul actual și încerc să joc cât mai bine pentru a-mi ajuta echipa. După încheierea acestei stagiuni va fi destul timp pentru mine și conducere de a decide dacă vrem să continuăm împreună. Depinde de mine să-mi demonstrez calitățile până la sfârșit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!