Stiri

Victorie pentru Gabriela Mărginean în ultimul meci din 2014

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.12.2014

Abdullah Gul University a încheiat anul 2014 cu o victorie în campionatul din Turcia, 83-73, pe teren propriu, în compania formației Ormanspor. Gazdele și-au adjudecat primul și ultimul sfert cu parțiale de 21-9 și 23-18, respectiv le-a pierdut pe celelalte două cu 23-25 și 16-21. 

Gabriela Mărginean, românca care evoluează pentru Agu, a fost una dintre cele 4 jucătoare ale echipei care a reușit să termine cu minin 10 puncte puse pe tabela de marcaj, mai exact 11 la număr. Aceste puncte au venit în urma a 4 aruncări reușite din 6 încercate din interiorul semicercului, respectiv una din 4 de la mare distanță. Totodată, baschetbalista noastră și-a trecut în cont 4 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, dar și o minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 9 unități. Mărginean a început meciul pe banca de rezerve, iar până la final a totalizat 20 de minute petrecute pe parchet. 

Celelalte trei sportive din lotul lui Agu Spor care au terminat cu minin 10 puncte înscrise au fost LaToya Sanders cu 15 puncte (10 recuperări), Pinar Demirok cu 15 puncte, respectiv Styliani Kaltsidou cu 11 puncte. De cealaltă parte, de la Ormanspor, principala remarcată a fost Ana Dabovic cu 20 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. 

Gabriela Mărginean și compania termină anul calendaristic 2014 pe locul 3 în Turcia cu 7 meciuri câștigate și 2 pierdute, respectiv locul 6 în Euroligă cu 3 victorii și 4 înfrângeri.

*Foto: Instagram (agusporkulubu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!