Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorie pentru Sepsi înaintea derby-ului cu Universitatea Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
24.10.2016

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a obținut o nouă victorie în Liga Națională, după ce a trecut sâmbătă seara de Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numărul V.

Partida a fost intensă, combatantele alternând la conducere până la distanțarea definitivă a campioanei, comsemnată în repriza secundă. Gruparea lui Stacey Nolan a pornit în meci ca din pușcă, ducându-se la un fulgerător 0-8 după nici 2 minute de joc. Tyaunna Marshall, cea mai în formă jucătoare a lui Zoran Mikes, a înscris primele puncte ale lui Sepsi, care a revenit apoi la 14-16 și a egalat ulterior grație lui Marshall. 

S-a mers apoi cap la cap până în minutul 25, când Marshall, Stoenescu și Jeffery au apăsat pedala de accelerație pentru echipa lor. Marshall a marcat pentru 49-39, în timp ce Tunde Killin a dus scorul la 62-42, după un coș reușit din spatele arcului de cerc. Drept urmare, Sepsi nu a întâmpinat emoții și a bifat un rezultat pozitiv înaintea derby-ului de vineri, cu Universitatea Cluj-Napoca.

Tyaunna Marshall a avut 21 de puncte și 3 recuperări. Janeesa Jeffery a contribuit prin 12 puncte, 5 recuperări și 2 assist-uri, iar Ancuța Stoenescu a pus pe tabelă 11 puncte și 2 recuperări.

De partea cealaltă, Morgan Stroman a ieșit în evidență prin 21 de puncte, 3 recuperări și tot atâtea pase decisive. Jovana Pasic a avut 12 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Din punct de vedere statistic, Sepsi a stat mai bine la recuperări, acolo unde a prins 39 de mingi, spre deosebire de 23, câte au izbutit adversarele. Totodată, elevele lui Zoran Mikes au practicat un baschet colectiv, dovadă fiind cele 20 de pase decisive.

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs/ Powered by Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!