Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: "Avem nevoie foarte mare de victorie şi sper că o vom obţine"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.11.2013

Corpodean

Într-un interviu acordat site-ului nostru, Vlad Corpodean a prefaţat întâlnirea cu U Mobitelco, din cadrul etapei a opta a LNBM.

Vlad, cum vezi meciul cu U Mobitelco?

Meciul cu U Mobitelco va fi foarte greu. Ei vin dupa 3 victorii şi pare că şi-au găsit ritmul de joc, în timp ce noi am pierdut ultimele partide şi trebuie să stopăm această serie negativă.

Care ar fi aşteptările de la acest joc?

Ştiu că vor fi pregătiţi şi totodată va fi greu pentru noi să le contracarăm jocul, dar avem nevoie foarte mare de victorie şi sper că o vom obţine.

Ce părere ai despre echipa ardeleană?

Sunt o echipă experimentată, având un nucleu format din jucători cu multe finale la activ în campionatul nostru. Dar, ca orice echipă, au şi ei punctele lor slabe pe care trebuie să le speculăm cât mai bine.

De notat este faptul că în urmă cu trei sezone, Corpodean a ieşit campion alături de echipa clujeană.

foto: BCM U Piteşti (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!