Stiri

Vlad Moldoveanu și Demir Insaat, cu un pas în grupele FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.10.2017

Turcii de la Demir Insaat, cu Vlad Moldoveanu în „primul cinci”, a câștigat manșa tur din preliminariile FIBA Europe Cup, pe teren propriu, în fața estonioenilor de la Tartu Rock, scor final 87-78

Moldoveanu a fost prezent aproape 26 de minute pe parchet în această seară împotriva celor de la Tartu Rock, reușind să-și treacă în cont 10 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție, fără minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 14 unități, fiind unul dintre artizanii victoriei turcilor de azi. Din punct de vedere al procentajelor, Vlad a fost un jucător eficient contra estonienilor, având 75% (3/4) din interiorul semicercului, 50% (1/2) de la mare distanță, respectiv 50% (1/2) din dreptul liniei de fault. 

Turcii au început cu stângul partida de pe teren propriu, pierzând actul inaugural cu 21-30, însă și-au revenit pe parcurs, iar după ce au terminat la egalitate sfertul 2, 22-22, respectiv le-au câștigat pe ultimele două cu 23-11 și 21-15, și-au adjudecat și partida la 9 puncte diferență, scor final 87-78. 

Vlad Moldoveanu au de apărat în Estonia săptămâna viitoare un avantaj de 9 puncte, iar dacă vor reuși acest lucru se vor califica în grupele FIBA Europe Cup. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!