Stiri Cupa României Masculin

Vlad Negoițescu: „Promitem că vom da 180 % și vom câștiga la București”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.09.2015

Vlad Negouțescu, jucătorul celor de la SCM Universitatea Craiova, și-a exprimat concluziile după meciul pierdut în primul tur al Cupei României, 71-79 cu Steaua CSM.

„Am avut un debut greu, în fața unei echipe foarte bune a campionatului. După părerea mea Steaua va fi în primele patru din România. Am început bine, cu o apărare agresivă, dar din păcate ne-am stins și sub presiunea lor am cedat. Mulțumim suporterilor care au venit în mare și ne-au susținut. Din păcate azi nu am putut mult mai mult, promitem că în retur vom da 180% și să câștigăm la București. Trebuie să fim mult mai agresivi și în apărare și în atac și putem învinge. Calificarea nu este jucată.”

Negoițescu a evoluat 7 minute și 46 de secunde și a marcat 3 puncte pentru Craiova cu o aruncare de la mare distanță.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Vorbe, vorbe......
    Nu cred ca il doare gura pe Negoitescu sa promita orice. Oare cum i-o fi dat procentul de 180% necesar de a invinge la Steaua ???? Acest procent este suficient si pentru calificare??? Mare gargaragiu este si asta....

    cu 8 ani în urmă (23.09.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Horia
    Carcota esti,baiatul a vrut sa spuna ca vor avea o evolutie schimbata cu 180 de grade,adica una foarte buna,in urma careia vor castiga jocul.Ca atitudine e foarte buna,sa vedem cum stam si cu putirinta...

    cu 8 ani în urmă (23.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!