Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “A fost un meci foarte slab pentru noi în atac”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.09.2014

CSU Asesoft Ploiești a început sezonul cu o victorie, în fața propriilor suporteri, într-un meci din Cupa României în compania lui SCM U Craiova. Ploieștenii s-au impus greu cu scorul 70-64. Antrenorul sârb s-a declarat nemulțumit de de jocul echipei sale:

„Noi până acum în toate meciurile de pregătire am jucat cu toți străini pentru că ținta noastră este Europa. În momentul în care trebuie să scoți câțiva jucător din lot apar câteva probleme. Astăzi, 3-4 jucători de la care eu aștept foarte mult nu au jucat la nivelul lor. Plus că noi abia acum ne-am antrenat cu mingile acestea, noi ne-am pregătit cu mingile pentru EuroCup. Pe lângă acest lucru, jucătorii mei au crezut că astăzi va fi mai ușor. A fost un meci foarte slab pentru noi în atac mai ales la 2 puncte, cu un procentaj foarte slab, apărarea cât de cât, sfertul 1 corect, sfertul 4 corect dar sfertul 3 mai ales, apărarea a fost proastă. Am avut multe oscilații pe care nu avem voie să le facem și nu cred că e normal. În general la primele meciuri oficiale mai sunt oscilații dar nu chiar așa de mari. De la plus 13 noi nu aveam voie să lăsăm adversarul să vină înapoi. E bine că am câștigat, noroc cu Brown care a prins un meci senzațional iar restul nu au fost la nivel arătat în meciurile de pregătire.”

Vladimir Arnautovic spune că echipa sa va merge la victorie la Craiova:

„Nu cred că este un rezultat suficient. Oricum noi mergem la Craiova ca și cum acest meci nu s-a jucat, mergem la victorie.”

foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!