Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Am meritat victoria aceasta”

Bogdan Isailă, Paul Olar

Bogdan Isailă, Paul Olar
23.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul campioanei en-titre CSU Asesoft Ploiești a vorbit imediat după partida câștigată de echipa sa pe terenul celor de la U Mobitelco Cluj. Pentru Asesoft acest meci era capital, în cazul unei înfrângeri aceștia părăseau playoff-ul LNBM. „Dado” a remarcat revenirea lui Jonte Flowers dar și prestația colectivă celor 3 extreme de la U, Silvășan, Hargrove și Kuburovic. Tehnicianul sârb susține că aceste două meciuri de la Cluj-Napoca puteau fi câștigate de oricare dintre echipa fără ca nimeni să se supere:

„Clujul a dat multe coșuri cu noroc în prima repriză. Iar au fost 12 puncte la pauză, iar am revenit. Eu cred că am meritat victoria aceasta. În sferturile 3 și 4 am jucat mai bine în apărare. Silvășan a fost din nou incredibil cu 7/10 de la 3 puncte, Kuburovic 20 de puncte în primele două sferturi dar cu doar trei jucători: Darius, Silvășan și Kuburovic este greu să câștigi. Toți trei au avut o zi incredibil de mare dar au pierdut. Revenirea lui Jonte Flowers a fost foarte importantă pentru noi. Bine că am câștigat, Clujul a prins încă o zi extraordinară. Sincer și azi, și ieri putea câștiga și una și alta și oricum era meritat. Avem ultimul meci la Ploiești, încercăm să terminăm acolo seria.”

Întrebat de posibilitatea ca echipa sa să piardă meciul decisiv pe teren propriu, Arnautovic a replicat:

„Totul e posibil pe lumea asta, în afară de sobă de lemn. Cred că acum va fi mai greu să se întâmple așa ceva.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    prognoze
    Cum sublinia si un suporter muresan, i-a cam suierat glontul pe langa ureche d-lui Arnautovic asta dupa ce in declaratiile dinaintea semifinalei prognoza o victorie usoara (si acum imi suna-n minte sintagma "Clujul nu are cu ce sa ne surprinda"). Da, acum e mult mai moderat in declaratii, si cred ca asta se datoreaza in mare parte evenimentelor prin care a trecut in ultimele doua zile.

    In orice caz, trebuie sa-i apreciez mutarea de maestru de astazi, prin introducerea lui Flowers in locul lui Tica, sunt de parere ca cu asta a reusit sa restabileasca egalitatea.

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu:

      hmmm
      Nu cumva ii ciobesti meritele...iacobescului????

      cu 9 ani în urmă (24.05.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!