Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Am un respect mare pentru echipa Clujului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit într-o declarație pentru Total Baschet despre meciurile ce urmează pentru echipa sa la Cluj-Napoca. Tehnicianul sârb se gândește doar la primul meci pe care-l consideră extrem de important și unul care ar trebui să fie câștigat:

„Noi suntem obișnuiți cu presiunea  și cu meciurile grele. Deocamdată ne gândim la primul meci, nu la meciul doi. Am venit hotărâți și abordăm primul meci la victorie. Nu s-a ăntâmplat o singură dată ca echipa care joacă două meciuri acasă să-l piardă pe primul. Totul e posibil, am un respect mare pentru echipa Clujului mai ales după primul meci după ce a făcut la noi în primul meci. Sper și cred că noi avem și lotul mai bun, avem și bancă mai lungă și calitatea necesară de a trece în finală.”

Întrebat de atmosfera din Sala Horia Demian și de cum ar putea influența aceasta partida, „Dado” a răspuns:

„Sala plină va fi un avantaj pentru ei. Eu cred că presiunea jocului va fi asupra Clujului pentru că ei știu că trebuie să ne bată în amândouă meciurile. Ei acasă trebuie să bată cel puțin un meci așa că de data această  văd Clujul favorită.”

Vladimir Anrautovic a vorbit și despre Branko Cuic și dorința acestuia de reușită:

„Dorința lui de a câștiga este mare tot timpul. El este un jucător cu experiență, a jucat multe finale, a câștigat și un titlu și cu siguranța va fi extrem de motivat. Din păcate pentru el nu câștigă numai dorința.”

Întrebat dacă echipa s-a este pregătit în cazul unui nou asediu de la mare distanță a lui U, Arnautovic a concluzionat:

„Eu cred că meci cum a fost primul de la Ploiești nu se va mai întâmpla în următorii 10 ani la nimeni. Aceea a fost o întâmplare pe care eu nu am mai văzut-o în viața mea. Cred că aceea a fost o excepție care nu cred că se mai poate repeta în această serie.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!