Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic:” Din punct de vedere defensiv sunt mulțumit”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.01.2014

Campioana CSU Asesoft Ploiești a câștigat după două reprize de prelungiri în fața lui BC Timișoara. După acest succes muncit, Vladimir Arnautovic a declarat pentru site-ul nostru următoarele:

„A fost un meci foarte greu, Timișoara este o echipă foarte bună. Eu mă așteptam la un meci dificil. Noi veneam după o înfrângere, neplanificată dacă pot spune așa. Timișoara a venit fără nicio presiune, au marcat 14 aruncări de afară. E greu să câștigi în fața unei echipe care marchează atât de bine de afară și cu un procentaj de 40% care este destul de bun într-un meci din deplasare. Noi am jucat în majoritatea timpului corect în apărare, după două reprize de prelungiri, scorul 84-82 este scor mic. Din punct de vedere defensiv sunt mulțumit. A fost un meci cu multe răsturnări. În prelungiri noi am alergat după ei. Mă bucur pentru Krapic și Popovic, un astfel de meci era exact ceea ce aveau nevoie.”

Întrebat dacă omolugul său, Dragan Petricevic, l-a surprins în vreun fel, tehncianul a răspuns:

„Nu m-a surprins. Au jucat la fel cum o facă de fiecare. Foarte periculos de afară. Jovanovic excelent, la fel și Fenn și Gacesa, pivoți care au marcat de la 3 puncte foarte bine. Repet nu ne-au surprins dar Timișoara e o echipă mult mai bună decât în tur, mult mai așezată și eu cred că o să facă multe surprize până la sfârșitul campionatului inclusiv în playoff.”

În final antrenorul sârb a vorbit pe scurt și despre organizare Final Four-ului Cupei României la Ploiești:

„Mă bucur că după 6 ani se va mai organiza la Ploiești un Final Four al Cupei. Avem o sala foarte frumoasă și bineînțeles că îmi doresc ca noi să câștigăm acest trofeu.”

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    corect în apărare
    Lăsați poveștile cu corectitudinea în apărare. După 3 sferturi nu ați avut decît jucători cu 2 faulturi nu pentru că v-ați apărat corect, ci deoarece ați fost arbitrați "corect".

    După faulturile de la final tot 20-27 (PLO-TIM) a fost la faulturi, sînt sigur că aveți meciul, mai uitați-vă odată la el.

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Dado un om nelalocul lui
    N-am putut vedea meciul. Mă voi uita mâine, mai la rece şi poate o să-mi dau cu părerea. Fără să văd partida, se conturează tot mai pregnant o evidenţă şi anume aceea că Arnautovic, în ciuda enormei lui valori ca antrenor, nu poate suplini subţirimea lotului şi precarul potenţial financiar al Asesoftului, în comparaţie cu loturile şi posibilităţile echipelor pe care le antrenează Perisic, Seculovic, Petricevic, Ţenter, Şapera, Achim sau Mandic. Trag de aici concluzia că locul în care şi-ar găsi împlinirea ar fi mai pe la Chiajna, sau exilat în Pont, ca marele Publius Ovidius Naso…

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014) Raspunde
  • KK Partizan Belgrad Bogdan Isailă :

    corect în apărare
    Aici se referă la faptul că defensiva echipei a fost una eficientă așa cum își doreau ci nu făcea referire la faptul că au comis mai puține faulturi !

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    cristian
    du-te tati la control pe bune! picati doar in penibil acu, si asta si sunteti, cei care meci de meci va deschideti gura laarg aici...niste ciocanitori! imi vine sa slobozesc mai multe cuvinte asupra voastra, dar prefer sa mictionez doar...

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Arbitrii
    Nu cred ca ar trebui sa aruncati vina pe arbitri. Timisoara a avut de doua ori meciul in mana si n-a stiut sa gestioneze sfarsitul de repriza. In ambele cazuri omul liber a fructificat. Mi se pare, mai degraba, o lipsa de experienta desi, dupa ce jucatori au, nu prea pare,

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Timisoara
    Faptul ca Timisoara putea castiga nu are nici o legatura cu arbitrajul - da, puteau sa se apere mai bine, sau si mai simplu, puteau inscrie pe ultimul atac - aici nu i-au oprit arbitrii!. Int-adevar, arbitri nu au fost asa de "pe fata" ca in finala din 2008 in meciul 7, sau in semifinala cu Sibiul, dar tot au tras cu hotii. Iar acest aspect ramane si daca castiga Timisoara. Tot penibili raman, si tot vor fi huliti de toti. Nu cred ca este un oras unde sa fie primiti cu placere, iar asta se datoreaza doar magariilor pe care le-au facut in ultimii ani!

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!