Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “E doar o luptă pierdută nu și războiul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit imediat după partida pierdută în fața lui U Mobitelco Cluj, în primul meci al semifinalei de playoff. Tehnicianul sârb a a subliniat eficiența echipei oaspete la nivelul aruncărilor de la 3 puncte dar și lipsa de agresivitatea a echipei sale:

„În primul rând vreau să felicit Clujul. S-a întâmplat exact ce ziceam înainte de meci, avantajul lor de a juca fără presiune s-a văzut, au aruncat mult de la 3 puncte, procentaj excelent de aproape de 70%, 21 de coșuri marcate de la distanță este ceva incredibil care nu se întâmplă. Eu nu am văzut sezonul acesta și nici cel trecut un meci așa, cu 21 de coșuri băgate de o echipă. Este foarte greu să câștigi în fața unei echipe dacă joacă așa. Avem și noi o vină, nu am fost destul de agresivi. Știam că sunt aruncători buni dar chiar așa nu am putut să-mi imaginez că se va întâmpla. Nu este prima dată când pierdem primul meci în semifinale. Ne strângem mâine, încercăm să câștigăm și vom vedea ce se va întâmpla.”

Întrebat de ce a preferat să se apere mai mult în zonă în partea secundă, „Dado” a răspuns:

„Noi cu apărarea în zonă ne-am întors de la minus 15 puncte la plus 1. Am apărat și zonă și om la om dar la om la om Clujul s-a dus la plus 15, iar zona ne-a readus în meci. Apoi am tot schimbat ba zonă ba om la om dar uite că, ei au băgat indiferent de ce apărare am jucat noi. Până în ultimul sfert am fost acolo dar s-a văzut că au o zi excelentă de șut.”

Antrenorul campioanei a vorbit și despre prestație căpitanului echipei sale dar și despre ceea ce va urma:

„Prestația lui Burlacu ne-a încurcat mai ales că a terminat fără punct marcat. Se întâmplă și așa ceva, este baschet. Trebuie să facem o analiză să vedem cum și ce putem face mai bine și mergem mai departe. E doar o luptă pierdută nu și războiul.”

foto: Mirela Oprea

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    urmeaza macelu
    sa vedeti acum macel din partea arbitrilor..mi groaza sa ma mai uit la urmatoarele meciuri dintre cele 2

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    urmeaza macelu
    sa vedeti acum macel din partea arbitrilor..mi groaza sa ma mai uit la urmatoarele meciuri dintre cele 2

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Vizionarul Dado
    "...S-a întâmplat exact ce ziceam înainte de meci..."
    Din păcate, Dado, e singura profeţie care ţi-a ieşit în seara asta.

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Stia ???
    Stia dado viteazul ca baietii de la u arunca bine de 3 puncte ?
    Stia dado ca burlacu are uneori meciuri cu niciun cos incsris si totusi el aseara a aruncat in continuare de-an-boulea ?
    Stia dado ca de fiecare data de cate ori oaspetii ne iau tare din primul sfert ori o dam in bara ori alergam dupa ei un meci intreg ?
    Stia dado ca are pe banca unul dintre cei mai buni aparatori ai campionatului - Levi, om pe care nu l-a introdus aseara nicio secunda ?
    Stia dado ca echipa din cluj sufera sub panou
    si nu a jucat la interior cu Lee si Tica asa cum ar fi trebuit ?
    Pai daca stia toate astea de ce mai sta pe banca la o echipa care acum este pe cale sa rateze toate obiectivele propuse la inceputul campionatului ?
    Felicitari clujului si mai ales lui silva si lui hargrove care ne-au inmormantat cu fanfara la noi acasa.

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!