Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “O să fie un meci foarte greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.01.2014

Antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești vorbește despre confruntare cu BC Timișoara, o formație condusă de bunul său prieten Dragan Petricevic. În opinia lui Vladimir Arnautovic această confruntare este un deschisă dar pe care echipa sa trebuie să o tranșeze. Antrenorul campioanei a declarat următoarele:

Este un meci dificil, Timișoara este foarte schimbată față de tur. A început să joace din ce în ce mai bine. Au jucători buni, antrenor bun. Noi am pierdut meciul de la Pitești, lucru care ne-a lovit. Încercăm să revenim, să prindem un meci bun mâine. O să fie un meci foarte greu dar eu sper că ne vom întoarce pe drumul nostru și să câștigăm acest meci.”

Întrebat despre Zlatko Jovanovic, Arnautovic a adus numai cuvinte de laudă la adresa fundașului:

„Jovanovic este principala lor armă de când a început campionatul. Este un jucător foarte important care crează practic tot. Eu nu văd alt jucător care să creeze acolo. Sunt alți jucători buni care sunt în stare să dea multe puncte să recupereze dar tot ce se creează pleacă de la Jovanovic.”

Răspunsul pentru jocul lui Zlatko Jovanovic poate veni de la Bojan Popovic care cel mai probabil va debuta vineri în LNBM, conform spuselor tehnicianului sârb:

„Popovic probabil va fi în lot. A avut ceva probleme mediacale minore dar în acestă săptămâna s-a antrenat doar în ultimele două zile. Eu sper să fie bine și până la meci și aștept mult de la el.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Jovanovic o sa aiba parte bineinteles de o primire cum trebuie si un joc extrem de catifelat presarat cu coate, blocuri in miscare, aparare la limita legii nu la limita regulamentului si uite asa Timisoara va fi nevoita sa apeleze la miracole pt meciu asta

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!