Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Sunt mulțumit cu apărarea și cu prestația tuturor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.04.2014

Vladimir Arnautovic a vorbit despre partida câștigată în startul playoff-ului  în fața Energiei Rovinari. CSU Asesoft Ploiești a trecut fără probleme de formația gorjeană. Chiar dacă echipa sa marcat 91 de puncte, „Dado” consideră că defensiva a fost cheia și de la aceasta aplecat și productivitatea pe faza ofensivă:

„Astăzi am obținut o victorie bună și meritată. Apărarea a fost foarte bună, sunt mulțumit cu apărarea și cu prestația tuturor.Consider că am câștigat fără probleme și cred că din cauza defensivei au ieșit niște contratacuri și toate cele dar apărarea a fost foarte bună.”

Tehnicianul sârb a prefațat și partida a doua dar consideră că ideal pentru echipa sa ar fi să nu gândească la meciul din acestă seară:

„Fiecare meci e diferit. Conducem 1-0 dar nu înseamnă nimic, mâine este alt meci trebuie să rămânem în priză. Trebuie să fim conșteinți și consider că e 0-0 și numai în modul acesta putem face ceva. Mâine va fi cu totul altceva, nu contează rezultatul din această seară. Trebuie să-i luăm foarte în serios și mâine cum ar fi primul meci.”

 

 

CSU Asesoft a debutat cu dreptul în playoff

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!