Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Trebuie să învățăm din greșeli”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru Total Baschet imediat după partida pierdută de formația sa împotriva lui CSM Oradea, în debutul finalei LNBM. Tehnicianul sârb s-a declarat nemulțumit de modul în care elevii săi au intrat în meci ca mai apoi revenirea să fie una tardivă. Arnautovic spune că procentajele slabe din debutul meciului au demoralizat jucătorii care nu au reacționat așa cum ar fi trebuit în defensivă:

„În primele două sferturi am avut o apărare foarte moale. În același timp, Oradea a avut procentaje senzaționale, a simțit că suntem prea moale și a creat o diferență mare, care era greu de recuperat. Am reușit să ne întoarcem la 8 puncte dar împotriva Oradei este foarte greu să revii de la minus 25. Am făcut un efort mare dar nu am putut să revenim.

În primele două sferturi am avut o apărare catastrofală influențată și de procentajele din atac, 1/12 de la 3 puncte, de la 2 puncte la fel de slab.”

„Dado” a explicat ce trebuie să facă echipa sa pentru a câștiga meciul de mâine:

„Mâine trebuie să ne luptăm din nou, să reparăm greșelile, vom face o analiză și încercăm să batem mâine. Trebuie să învățăm din greșeli, astăzi intrarea în meci a fost foarte moale. Nu avem voie să facem așa ceva mai ales acasă. Să dai doar 14 și 15 puncte în primele două sferturi și să primești 25-24, este dezastru.”

Vladimir Arnautovic nu vede un impediment faptul că a pierdut primul meci, dacă echipa își va repara greșelile, va reveni spune antrenorul:

„S-a mai întâmplat să pierdem și în finală primul meci și am revenit. Nu aceasta este problema, problema este de a înțelege greșelile, să le reparăm și apoi nu mai contează ce s-a întâmplat.”

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    pai da!
    Sa mai acumulati niste greseli ca sa invatati mai mult si mai bine! Hai CSM!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet fan :

    Arbitraj partinitor
    In aceasta seara am fost martorii unui arbitraj evident partinitor in favoarea ASESOFT. Suntem dezamagiti de prestatia arbitrilor care au luat cateva decizii absolut naucitoare (vezi reluarile fazelor de joc). Ne intrebam: care este explicatia? Pentru astfel de meciuri cu miza s-ar impune arbitri straini, obiectivi.

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • U BT Cluj-Napoca chair13:

      Arbitraj
      Chestia asta cu arbitrii straini eu o tot spun cam de vro 6-7 ani incoace, dupa instalarea dominatiei Ase........... Dar parerea mea este ca interesele sunt prea mari ca sa lase nene Iacobescu sau altcineva mai mare sa vina arbitrii straini. Dar exemplul cel mai bun este prestatia super campionilor nostrii din editia asta de cupe europene, unde au fost un mare zero barat, pentru ca arbitrii nu mai erau de partea lor. Cel mai bun exemplu Burlacu care statea cam 1ö minute in medie pe meci in teren si iesea cu 5 faulturi. Dar asta e viata la noi, pana nu scapam de ciuma numita Asesoft nu o sa prea pupe alta echipa titlul de campiona in tara asta.

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Oradea
    azi a fost CIULIN@FABIANA, era normal sa fie asa!
    vine vacanta si au nevoie de bani de concediu!
    Lecca , absolut penibil, ne da lectii de gramatica , sa nu ii spuneti sa comenteze ,,mai echidistant'', pt ca nu poate fii mai echidistant decat e!
    HAI ORADEA!
    trebuie lucrat cu psihicul jucatorilor ca sa nu se enerveze si sa se poata concentra la joc, pt ca fluiericii fac parte din 5 (8) de baza a asehotilor!!!!!!!!!

    HAI ORADEA!!!!!!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!