Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Va fi un meci dificil și o muncă grea timp de 40 de minute”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2014

CSU Asesoft Ploiești primește vizita celor de la Steaua CSM EximBank în etapa cu 19 din LNBM. Cu acest prilej, antrenorul gazdelor Vladimir Arnautovic a acordat site-ului nostru o declarație. Tehnicianul sârb a vorbit și despre înfrângerea de la Târgu Mureș și despre repercusiunile acesteia:

„Am urmărit cu mare atenție ultimele două meciuri pe care le-a jucat Steaua. La Pitești a jucat bine și a pierdut la două puncte iar după acea meciul cu Timișoara l-a câștigat meritat și pot zice că a jucat mai bine. Eu cred că Steaua a început sezonul într-o formă mai bună dar rămâne o echipă periculoasă cu români și străini buni. Steaua încă se luptă pentru playoff, cu șanse reale și aștept un meci foarte dificil. Noi jucăm acasă, trebuie să continuăm serie fără înfrângere de acasă, nici nu ne gândim la așa ceva. Dar suntem puțin înmuiați după înfrângerea drastică de la Mureș, acolo au fost niște cerințe, am vrut să îmbunătățim jocul. Cred că am revenit după acel meci care cred că a fost o întâmplare, atât.”

Întrebat cum va fi revederea pe parchet cu foștii săi elevi, Virgil Stănescu, Adrian Tudor și Robert Nyakundi, Vladimir Arnautovic a replicat:

„Îi cunoaștem foarte bine pe acești jucători. Au fost jucătorii noștri, Adiță Tudor pentru mulți ani iar Stănescu și Nyakundi pentru un singur an. Știm foarte bine ce pot ei, sunt jucători buni, jucători cu experiență, mai ales Stănescu. Nu doar ei sunt cei mai importanţi jucători ai Stelei. Sunt și ceilalţi străini, de exemplu Djurasovic care la a prins un ultim meci excelent mai e Pavkovic, cei doi americani noi. Sunt și eu curios cu ce formulă vor juca pentru că și ei au 7 străini. La Pitești nu a fost Bosnjak, cu Timișoara nu a fost pivotul noul, Mangano. Sunt curios ce pregătește domnul Bavcevic pentru meciul cu noi. Noi ne pregătim ca și cum ar juca toți 7. Încercăm să facem treabă și bineînțeles că aștept victoria pentru că avem nevoie mare de o revenire după înfrângerea cu Mureșul dar va fi un meci dificil și o muncă grea timp de 40 de minute.”

foto: Răzvan Păsărică (rpressort.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Meci dificil ???
    dado , prin ceea ce declari in acest interviu , incerci cumva sa explici vreun nou esec ?
    Pai daca cu steaua este meci dificcil cu oradea sau cu clujul ce va fi ? dezastru ?
    hai ca ai inceput sa fii penibil ... lasa-i pe americani sa joace in continuare 1 la 1 si o sa tot castigam...

    cu 10 ani în urmă (21.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!