Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: „Băieții au fost extrem de motivați și îi felicit pentru atitudine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.03.2014

Concordia Chiajna a obținut cea de-a doua victorie din această stagiune după ce a trecut pe teren propriu de Farul Constanța, scor 85-57. După acest succes, Vlastimir Vukadinovic, a stat de vorbă cu TotalBaschet despre partida cu echipa din Constanța, dar și despre așteptările de la elevii săi în viitorul apropiat. 

Cum ați putea descrie meciul cu Farul Constanța?

Mă bucur că am reușit să ne luăm revanșa pentru înfrângerea din meciul tur. Am intrat bine în meci, cu un nivel ridicat de agresivitate în apărare încă din primul sfert, am recuperat excelent, am dat drumul la minge și la picioare destul de bine și puteam să câștigăm la o diferență mai mare dacă eram un pic mai concentrați pe finalizare în faza de tranziție. Băieții au fost extrem de motivați și îi felicit pentru atitudine.

Care au fost plusurile și minusurile echipei dumneavoastră în acest meci?

Ca un plus important aș nota spiritul de echipă. Noi funcționăm bine atunci când toți jucătorii care intră pe teren contribuie cu puținul pe care-l poate aduce fiecare jocului. Putem avea succes atunci când cei cinci care sunt pe teren joacă precum unul, când împreună au o idee comună și o duc la îndeplinire. Pozitiv este și că cei doi băieți aduși de la Steaua au devenit rapid parte din familia noastră. Minusuri sunt destule: greșelile neforțate, cele zece aruncări libere ratate, câteva minute neproductive de joc, surplusul de dribling - nu întotdeauna din vina purtătorului de minge, dar predominant din vina acestuia.

Ce așteptări aveți de la ultimele trei partide ale sezonului regulat?

Mai avem două deplasări, una la Mediaș și una la Pitești și încă un meci acasă cu Oradea. Îmi doresc să ne luptăm cu aceeași ardoare pe care am arătat-o astăzi, cu aceeași dorință de victorie, cu aceeași foame de baschet și sper să reușim să surprindem echipele cu care mai avem de jucat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!