Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: "Nu ştiu ce va fi după anul nou"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2013

Foto: Răzvan Păsărică

Concordia Chiajna a ajuns la a 11-a înfrângere stagională după partida susţinută la Arena Antonio Alexe, scor 69-103 împotriva grupării locale, CSM Oradea. La finalul duelului Vlastimir Vukadinovic a vorbit despre confruntarea de sâmbătă seară fiind de părere că mingile pierdute au avut un rol împortant în ceea ce priveşte diferenţa dintre cele două echipe.

Şi ultima dată când am fost aici am felicitat echipa din Oradea, o fac din nou, cu plăcere. Este o echipă frumoasă, cu jucători individuali luaţi de o calitate excepţională. Ne-a fost foarte greu în sfertul 3 când mă aşteptam să venim puţin mai motivaţi de la cabine. Defapt echipa mai îndârjită în joc a fost Oradea. E o diferenţă clară de valoare individuală, noi avem doi jucători care pentru noi înseamnă foarte mult. Vasile Ştefan care abia şi-a scos mâna din ghips şi va începe recuperarea abia săptămâna următoare, iar eu sper să fie apt pentru primul sau al doilea meci din retur. Pentru el urmează începe greul căci a avut fracturate două oase la mână. De asemenea Nemanja Petrovici are o problemă destul de mare la spate, în zona lombară şi clar fără un jucător cu viziune şi cu decizii bune, avem 26 de mingi pierdute. Cu un asemenea număr de mingi pierdute e greu să faci ceva serios. Nu au fost greşeli simple, ci greşeli care s-au transformat în coşuri marcate de adversari.

Tehnicianul grupării din judeţul Ilfov a ţinut să laude prestaţia din ultima perioadă a lui Bogdan Stăncuţ.

Trebuie să remarc atitudinea pozitivă a lui Bogdan Stăncuţ, a crescut în joc şi situaţia aceasta se pare că împinge în faţă un jucător despre care chiar cred că poate mai mult decât a reuşit până acum. Este ambiţios şi îi doresc să progreseze în continuare. Pe Vuletic îl ştiţi deja, se luptă de la începutul meciului şi până la sfârşit, dă dovadă de un spirit de sacrificiu pe care vrea să-l transmită echipei în unele momente, dar e greu.

Întrebat ce se va întâmpla după noul an calendaristic, Vukadinovic nu a oferit un răspuns concret, însă a subliniat câteva aspecte ce ţin de înfrângerea cu Farul Constanţa.

În acest moment nu ştiu să vă răspund la această întrebare. Mai avem o etapă din acest tur şi apoi vom vedea ce decizii se vor lua. Noi am fost foarte dezamăgiţi după meciul de la Constanţa. Meciul acela a fost un meci pe care noi încercăm să-l uităm cât mai repede. Vreau să văd ce s-a întâmplat, să analizez meciul însă nici până la ora actuală nu mi-a venit caseta meciului. De asemenea la acel meci a fluierat echipa din Constanţa, absolut nimeni nu a scris nimic despre cele petrecute, nu s-a luat absolut nicio măsură vis-a-vis de cele întâmplate.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe AleAle :

    Nu stiu ce va fi dupa anul nou
    si Concordia a avut jucatori buni si i-a trimis acasa. Iar pe tehnic de asemenea, asa ca nu inteleg comentariile lui Vlastimir. Pacat de cei 2-3 jucatori care se zbat singuri interen.

    cu 10 ani în urmă (15.12.2013) Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    arbitraj
    Pai la meci a fost delegata o echipa mixta. Dragos Stan (Bucuresti), Serban Rasoga (Ploiesti), Valentin Negrea (Constanta). Iar prezent fiind la meci nu s-a vazut nimic partinitor. N-a fost un meci in care arbitrajul a excelat dar Chiajna chiar n-a jucat nimic cu Farul si-n plus Farul a avut si doi eliminati (Trandafir care l-a tinut pe Vuletic) si Geo Paun.

    cu 10 ani în urmă (15.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!