Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: "Nu m-am așteptat la o înfrângere atât de drastică"

Zsombor Balint

Zsombor Balint
03.11.2013

Vlastimir Vukadinovic, noul antrenor principal de a Concordia Chiajna, a condus pentru prima oară echipa de la margine după demiterea lui Vladimir Lucic. El a încercat să explice eșecul usturător, pe care l-a suferit echipa sa în partida de la Tg.-Mureș, spunând la conferința de presă de după joc:

„Nu puteam să avem speranțe foarte mari în meciul contra vicecampionei României, dar nici la o înfrângere de această diferență nu nu m-am așteptat, din punctul meu de vedere este o diferență mult prea mare, cu care nu sunt obișnuit. Din păcate ne-a lipsit jucătorul care a fost cel mai important până acum, Vuletic are o arsură la genunchi, și nu a putut fi folosit, iar acest lucru s-a observat. Sper ca la Meciul cu Timba să fie pe teren, este un meci pe care vrem să-l câștigăm. Din păcate azi am comis foarte multe greșeli greșeli simple, ne-a lipsit concentrarea la finalizare. A contat și faptul că am avut doar două antrenamente împreună de când am preluat echipa.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe AleAle :

    Vukadinovic a explicat eșecul de la Târgu-Mureș
    Cum poate fi antrenor intr-un sport cum e baschetul cineva care nu a performat in viata lui in acest sport....sau macar intr-un alt sport de echipa....la ce se astepta....oare....

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    re AleAle
    Nu cred ca ar trebui sa pui problema asa. Sunt si in alte sporturi de echipa antrenori care nu au performat ca jucatori in acel sport si totusi sunt antrenori care au reusit performante, au castigat cupe. Cred ca cel mai elocvent exemplu este cazul lui Mourinho in fotbal.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!