Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic prefațează duelul din această rundă cu SCM Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.02.2014

CSM Oradea și SCM Craiova se duelează în runda cu numărul 17 din Liga Națională, într-un meci care se va disputa în Arena „Antonio Alexe”, mâine de la ora 19:00. Vujadin Subotic, extrema trupei lui Cristian Achim, a declarată că, în ciuda absențelor din cadrul lotului speră ca echipa sa să-și adjudece victoria în confruntarea cu formația olteană.

„Într-adevăr, suntem în fața unui alt meci greu, dar în această ligă aproape toate jocurile sunt dificile, iar fiecare echipă trebuie să fie concentrată la maximum pentru a obține victorii. În partida tur, jucată la Craiova, am pierdut pe final din cauza unor greșeli de ale noastre, după ce am avut victoria în mâini. De această dată avem și probleme cu accidentările, dar trebuie să să rămânem concentrați pentru a putea câștiga această dispută, prin urmare, sper ca de această dată să reușim acest lucru”, a declarat Vujadin Subotic pentru TotalBaschet.

În meciul pierdut de Oradea, în tur, pe terenul craiovenilor, scor 64-69, muntenegreanul bihorenilor a terminat partida cu 18 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 2 mingi pierdute, pentru un total la eficiență de 11 unități.

*Foto: Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Accidentati
    In afara de Markovic,mai sunt si alti jucatori importanti care nu vor evolua maine din cauza problemelor medicale?

    cu 10 ani în urmă (06.02.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Buzestii,
    din cate stiu nu,doar Markovic,poate mai sunt probleme dar nesemnificative.Totul tine de concentrare sunt jucatori suficienti,are cine sa-l inlocuiasca,nu de asta ducem lipsa.

    cu 10 ani în urmă (06.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!