Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Willie Kemp: “Trebuie să ne apărăm bine la Bridgewaters”

Marius Petri

Marius Petri
25.11.2013

Gaz Metan Mediaș va juca în această seară pe terenul celor de la BC Timba, într-o partidă din cadrul etapei a noua a LNBM. Medieșenii vin după o înfrângere suferită miercuri în EuroChallenge și după un start nefast de sezon, cu doar două victorii în 8 etape. Înaintea disputei contra bănățenilor, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din lotul Mediașului, Willie Kemp, a declarat pentru totalbaschet.ro:

“În meciul din EuroChallenge cu Triumph am jucat bine și am dat tot ce am avut, dar adversarii s-au mobilizat foarte bine și au învins. Știm că cei de la Timba își doresc să câștige la fel de mult ca și noi, așa că va trebui să fim pregătiți de joc. Nu știu foarte multe despre echipa lor, dar Kevin Bridgewaters este un jucător bun care marchează des. Trebuie să ne apărăm foarte bine la el.

Atmosfera din vestiar e ok deoarece jucăm cât putem de bine fiecare partidă și deși am pierdut de câteva ori pe finalul meciului, sunt încrezător că situația noastră se va îmbunătăți. Pierdem împreună și câștigăm împreună. Personal, îmi doresc să fiu un lider mai bun și să fac orice este necesar pentru a ajuta echipa să câștige.”

Partida BC Timba – CS Gaz Metan Mediaș va avea loc în această seară în sala “Constantin Jude”, începând cu ora 18:00. Meciul nu va fi televizat, însă accesul spectatorilor este gratuit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!