Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zeljko Sakic a reușit aseară una dintre cele mai solide prestații stagionale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.03.2018

Croatul din lotul celor de la U-BT Cluj, Zeljko Sakic, a făcut un meci foarte bun aseară în fieful Stelei, unul dintre cele mai bune din tot sezonul, însă victoria finală a aparținut tot celor de la Steaua, la 10 puncte diferență, scor final 74-84. 

În aproape 38 de minute petrecute pe parchet, Sakic și-a trecut în cont 29 de puncte, 8 recuperări, 3 intercepții și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 30 de unități, fiind cel mai productiv jucător care a intrat aseară pe parchet. Din punct de vedere al procentajelor, croatul Clujului a terminat cu 88% (7/8) de la 2 puncte, 38% (3/8) de la mare distanță, respectiv 75% (6/8) din dreptul liniei de fault. 

Zeljko Sakic este unul dintre jucătorii campioanei care nu a ratat niciun meci în acest sezon al LNBM pentru U-BT Cluj, având în cele 23 de partide disputate medii acumulate de 14.0 puncte, 6.9 recuperări, 2.8 pase decisive, 1.3 intercepții, 1.8 mingi pierdute și 17.5 la eficiență, totul în 26:13 minute petrecute pe suprafața de joc. 

Restul marcatorilor pentru U-BT aseară au fost Ousmane Barro 16, Giordan Watson 8, Adomas Drungilas 6, Nandor Kuti 5, Lasan Kromah 5, Andrei Calnicenco 3, respectiv Aleksandar Rasic 2. 

*Foto: Florin Alboiu @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!