Stiri

Zeljko Sakic va evolua la Lietkabelis în sezonul 2019/2020

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.07.2019

Lietkabelis este noua echipă a lui Zeljko Sakic. Fostul jucător al lui U BT Cluj-Napoca a evoluat în sezonul trecut pentru BC Stelmet Zielona Gora în Polonia.

În această vară, Zeljko Sakic a fost prezent în NBA Summer League alături de o selecționată a Croației. În 5 partide jucate în Las Vegas, extrema de forță a totalizat cifre de 9.8 puncte, 6.0 recuperări și 2.4 pase decisive în 26 de minute petrecute pe parchet.

În sezonul precedent, Sakic a avut 38 de prezențe în campionatul Poloniei și alte 23 în Liga VTB. În competiția internă a avut cifre de 9.4 puncte, 5.2 recuperări și 1.6 pase decisive iar în Liga VTB a contabilizat 9.1 puncte, 6.3 recuperări și 1.3 pase decisive.

În cariera lui, Zeljko Sakic a mai jucat în Bosnia (Siroki Primorka and HKK Zrinjski HT Mostar), Bulgaria (Academic Sofia), Italia (Sutor Montegranaro), Spania (La ICL Manresa), Polonia (Stelmet Enea BC), Croația (Cibona, Dubrava and Kaptol) și România ( U BT Cluj-Napoca).

În sezonul 2018/2019, Lietkabelis a terminat sezonul regulat din Lituania pe poziția a 5-a și a fost eliminată în semifinalele campionatului de către Zalgiris Kaunas.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!