Stiri

Zoran Mikes: „Am fost foarte aproape de prima victorie în EuroCup”

Eduard Popa

Eduard Popa
26.10.2017

zoran mikes

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a fost aproape de prima victorie în acest sezon de EuroCup, în deplasarea din Slovacia. Din păcate campioanele României au pierdut duelul cu Piestanske Cajky, scor 54-52.

Antrenorul lui Sepsi, Zoran Mikes, s-a arătat însă mândru de prestația echipei sale:

 „Felicit echipa gazdă, au jucat bine! Am fost foarte aproape să avem prima noastră victorie în EuroCup, dar la final extrema noastră nu a luat decizia care să ne aducă la posibilitatea de a câștiga. Apărarea ne-a luat multă energie, dar cred că am rezistat bine fizic. S-a văzut la acest meci că jucătoarele care până acum au fost accidentate joacă un rol foarte important. Am ratat șapte aruncări libere, care ne-au influențat jocul iar echipa gazdă a ratat numai una. 

Am ratat multe coșuri și aruncări de trei puncte. Nu te poți aștepta la joc perfect când atâta energie se consumă pe apărare. Eu cred că ne îmbunătățim jocul și cu puțin noroc am fi obținut și victoria împotriva Pieštanské Čajky. Mai avem trei meciuri de jucat în EuroCup deci mai avem șanse să trecem de grupă, și sper să le jucăm mai bine.”

A fost a treia înfrângere pentru fetele lui Mikes în Grupa D a FIBA EuroCup, după cele cu Hatay BB în deplasare, scor 82-58 și Energa Torun acasă, scor 84-69. Al patrulea meci pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în competiția europeană va fi acasă, cu Energa Torun.

*foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!